πισω

IKONOMAKIS ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ + VIP

Ηρακλείτου 117
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
15238
ΟΔΗΓΙΕΣ
Κλειστό
Ανοιχτό
Κλείνει σε λεπτά
Ανοίγει σε λεπτά

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στο κομμωτήριο IKONOMAKIS ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ + VIP, το αγαπημένο σας κομμωτήριο Kérastase στην περιοχή ΧΑΛΑΝΔΡΙ για μια μοναδική εμπειρία που περιλαμβάνει επαγγελματική διάγνωση μαλλιών, μια απόλυτα προσωποποιημένη τελετουργία περιποίησης μέσα στο κομμωτήριο και πρόταση του εξειδικευμένου προγράμματος περιποίησης για το σπίτι χρησιμοποιώντας τα κορυφαία προϊόντα Kérastase.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε στο κομμωτήριο IKONOMAKIS ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ + VIP, μια μοναδική, ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης. Εδώ, το απολαυστικό ταξίδι θα ξεκινήσει με την επαγγελματική διάγνωση και θα συνεχιστεί με μια χαλαρωτική τελετουργία περιποίησης. Για να παρατείνετε τα αποτελέσματα της τελετουργίας, ο σύμβουλος Kérastase θα σας συμβουλέψει σχετικά με το Πρόγραμμα Περιποίησης για το Σπίτι χρησιμοποιώντας τα κορυφαία προϊοντα της Kérastase που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Τα μαλλιά σας θα είναι και πάλι λαμπερά και υγιή. Επισκεφθείτε το αγαπημένο σας κομμωτήριο στην περιοχή ΧΑΛΑΝΔΡΙ και βιώστε μια πολυτελή εμπειρία μεταμόρφωσης των μαλλιών σας.

Στο κομμωτήριο IKONOMAKIS ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ + VIP, μπορείτε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία Kérastase χάρη στους εξειδικευμένους Συμβούλους στη Διάγνωση των Μαλλιών και την αναγνώριση των αναγκών τους, προτείνοντας σας μια ολοκληρωμένη τελετουργία περιποίησης. Με τη βαθιά τους γνώση και εμπειρία οι Σύμβουλοι Kérastase στη περιοχή ΧΑΛΑΝΔΡΙ θα σας δώσουν συμβουλές, μυστικά και οδηγίες για την αποτελεσματική περιποίηση των μαλλιών σας.

Πάτε στο κομμωτήριο για βαφή, ανταύγειες, κούρεμα ή ακόμη και μια ολοκληρωμένη μεταμόρφωση; Ο εξειδικευμένος κομμωτής σας μπορεί να αναγνωρίσει όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας και να χαρίσει και πάλι στα μαλλιά σας την υγεία και τη λάμψη που ονειρεύεστε. Όλα τα προϊόντα Kérastase που χρησιμοποιούνται στο κομμωτήριο περιέχουν τις υψηλότερες περιεκτικότητες ενεργών συστατικών και τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την περιποίηση σε βάθος και την άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών. Το κομμωτήριο IKONOMAKIS ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ + VIP στην περιοχή ΧΑΛΑΝΔΡΙ σας περιμένει για μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης για ονειρικά μαλλιά.

Σας περιμένουμε στο κομμωτήριο IKONOMAKIS ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ + VIP να ανακαλύψετε προϊόντα Kérastase στην περιοχή ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Ωράρια καταστήματος

Δευτέρα
Κλειστό
 
Όλα τα ωράρια
Δευτέρα
Κλειστό
 
Τρίτη
10:00 - 19:00
 
Τετάρτη
13:00 - 21:00
 
Πέμπτη
10:00 - 19:00
 
Παρασκευή
10:00 - 20:00
 
Σάββατο
09:00 - 16:00
 
Κυριακή
Κλειστό
 
Πρόσβαση
Ηρακλείτου 117
15238 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΟΔΗΓΙΕΣ